• Program

    Lun - Vin: 08:00 - 18:00

  • Relatii Clienti

    0722557327office@ultrabat.ro

Termeni si Conditii

Efectuarea unei precomenzi pe site-ul www.ultrabat.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:

In urma precomenzii efectuate pe site email-ul trimis este generat automat si nu este confirmarea ca produsele sunt pe stoc. Acest mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale.

Comanda este valida si se onoreaza dupa ce sunteti contactat de catre un reprezentat www.ultrabat.ro si vi se confirma stocul si pretul reperelor comandate.

Informatiile furnizate catre www.ultrabat.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea precomenzilor sau a cererilor de oferta), conform legilor in vigoare. www.ultrabat.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Pentru produseele de origine care se aduc la comanda din depozitele externe, este necesara achitarea in avans a produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.ultrabat.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul in sine.

Produsele comercializate de www.ultrabat.ro,sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr.21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de www.ultrabat.ro se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 24 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare.

Nu se acorda garantie 24 de luni autovehiculelor  care sunt folosite in regim de taxi, de firme de paza, de scolile de soferi,  firme de transport marfa, pentru aceste autovehicule garantia se acorda 6 luni.

Produsele comercializate de www.ultrabat.ro se livreaza numai in urma comenzilor efectuate online, in limita stocurilor disponibile. Modificarea preturilor produselor afisate pe site se poate face fara o instiintare prealabila.

Preturile afisate contin TVA 19 %.

Pretul bateriilor auto de  pe site este valabil doar daca se preda bateria uzata.

In cazul in care nu se preda bateria auto uzata se percepe o taxa de 10% din valoarea bateriei noi, taxa se poate restitui daca in termen de 30 de zile se preda o baterie auto uzata,  potrivit art. 16 si 17 din HG 1132/2008